Keper traka

Dostupne širine

Širine u kojima je dostupna10 mm15 mm20 mm

Veličine

noresult

Dezeni

noresult

O proizvodu

Keper  je vrsta materijala, koja je specifična zbog načina tkanja, koji se primenjuje u izradi ove vrste materijala.  Šema tkanja se sastoji od specifičnog načina preplitanja paralelnih vertikalnih i horizontalnih pamučnih niti, visokog kvaliteta i izuzetne izdržljivosti. Na taj način se dobija izuzetno kvalitetan materijal sa specifičnim osobinama. Ovim načinom tkanja se, sem kepera, proizvode i druge veoma poznate i primenljive vrste materijala kao što su: denim (osnovni materijal za proizvodnju džinsa), čuveni engleski štof – tvid, kao  i gabarden, izuzetno otporan materijal za izradu kaputa.

Keper traka je proizvod, čije je tkanje izvedeno na opisan način u posebnim dimenzijama. Koristi se svuda, gde je potrebno dodatno pojačanje ili zaštita. Najčešće se koristi kod pojačanja specifičnih šavova, ivica ili u izradi specifičnih delova odeće. Koristi se i kao praktičan i ukrasni element.

Od pozorišta, gde se zavese vezuju keper trakom, pa do električnih kablova, koje je moguće držati u savijenom stanju pomoću ovih traka, primena keper trake je izrazito šarolika.

Izuzetno bogata paleta boja pruža sjajne mogućnosti za primenu keper trake.

Pošto je pogodna i za štampu, njena primena je u današnje vreme izuzetno bogata.

Keper traka iz našeg asortimana je dostupna u sledećim širinama:

- 10mm 

- 15mm 

- 20mm

Obično je pakovana u rolnama od 200 m